Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فصل تابستان میوه و سبزی چی بکاریم بهتره؟ انواع کاکتوس برای نگهداری در خانه و باغچه ۱. شابانک (آروگولا) ۲. ریحان ۳. چغندر (لبو) ۴. کلم‌بروکلی (نشا) ۵. کلم‌بروکسل (نشا) ۶. کلم‌برگ (نشا) ۷. هویج ۸. گل‌کلم (نشا) ۹. کاهوی چینی ۱۰. گشنیز ۱۱. کولارد سبز ۱۲. ذرت ۱۳. خیار ۱۴. شِوید ۱۵. کلم‌کالی ۱۶. تره‌فرنگی (نشا) ۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهو ۱۸. ماچه (کورن سالاد یا والریانلا لوکوستا) ۱۹. خردل چینی ۲۰. نخودفرنگی ۲۱. سیب‌زمینی ۲۲. ترب ۲۳. اسفناج ۲۴. کدوی سبز (تابستانی) ۲۵. برگ چغندر سوئیسی یا سوئیس چارد ۲۶. گوجه‌فرنگی (نشا) ۲۷. شلغم در فصل تابستان میوه و سبزی چی بکاریم بهتره؟

به گزارش اقتصاد آنلاین، پس از رسیدن محصولاتی که در ابتدای تابستان کاشتید، گزینه‌های زیادی برای کاشتن در باغچه‌تان وجود دارد. با این مطلب همراه شوید تا بدانید باید در آخر تابستان چه سبزیجاتی بکارید.

انواع کاکتوس برای نگهداری در خانه و باغچه

اگر کل باغچه‌تان پر از سبزیجات بوده است، اکنون وقت آن است که بخش‌هایی از باغچه را که دیگر از سبزیجات خالی شده است، با کاشت سبزیجات تازه پر کنید. اگر قصد انجام این کار را دارید، به نیازهای خاک باغچه‌تان توجه کنید و با افزودن مواد مغذی به خاک، آن را برای کاشتن محصولات جدید آماده کنید. ممکن است برخی از محصولات قبلی، خاک باغچه‌تان را از مواد مغذی کلیدی خالی کرده باشند و برای کاشتن محصولات جدید به جایگزین‌کردن آن مواد مغذی نیاز داشته باشید.

همچنین در صورت داشتن فضا می‌توانید جاهای جدیدی را به باغچه‌تان اضافه کنید و در آینده هم از آن استفاده کنید. در نهایت، ممکن است برخی باغبان‌ها سبزیجات قابل‌کاشت در گلدان‌ها را انتخاب کنند تا بتوانند بعدها آنها را جابه‌جا کنند. بدین ترتیب می‌توان با تغییرات الگوی تابش خورشید در نتیجۀ فرارسیدن پاییز بهتر هماهنگ شد.

در فهرست پایین در جلوی نام برخی سبزیجات، اصطلاح «نشا» وجود دارد. شما می‌توانید نشای برخی سبزیجات را بکارید. نشا گیاه کوچکی است که رشد اولیه را سپری کرده است و سپس آن را در محیط جدید می‌کارند و پرورشش می‌دهند. بذر،‌قلمه و نشا را می‌توانید از گل‌فروشی‌ها، گلخانه ها و فروشگاه‌های ادوات کشاورزی تهیه کنید.

۱. شابانک (آروگولا)

شابانک از سبزیجات برگ‌سبز با طعم منحصر‌به‌فرد و فلفلی است که برخی از افراد آن را دوست دارند و عده‌ای نیز از آن متنفرند. شابانک بیشتر در سالادها استفاده می‌شود؛ اما برخی آن را در برخی غذاهای پختنی نیز به کار می‌برند. اگر قصد کاشت شابانک را دارید، باید یکی از جوره‌های مختلف آن را انتخاب کنید. معروف‌ترین آنها «وایلد راکت» و «وال راکت» هستند.

۲. ریحان

ریحان یکی از معروف‌ترین و پرکاربردترین سبزیجات است. این سبزی از طعم‌دهنده‌های اصلی در غذاهای ایتالیایی محسوب می‌شود. برگ‌ها و گل ریحان خوراکی هستند و معمولا آن را با روغن زیتون و مغزها به‌شکل پوره در می‌آورند تا سس پِستو درست کنند. سس پستو در غذاهای زیادی کاربرد دارد.

ریحان قابلیت کاشت در بسیاری از آب‌وهواها را دارد؛ حتی می‌توان آن را در داخل خانه نیز پرورش داد. بنابراین بد نیست که در بیشتر طول سال، ریحان تازه داشته باشید؛ زیرا ریحان خشک‌شده عطر و طعم ریحان تازه را ندارد.

۳. چغندر (لبو)

چغندر از سبزیجات ریشه‌ای با رشد سریع است که می‌توان آن را تقریبا در هر جایی پرورش داد. جالب است بدانید که هم بخش قرمز چغندر و هم برگ‌های آن خوراکی هستند. بااینکه ممکن است چغندر به‌تنهایی برای‌تان چندان جذاب نباشد، اما بخش اصلی دستورالعمل برخی خوراکی‌ها مانند ترشی‌ لبو، سالاد لبو و برخی غذاهای دیگر است.

۴. کلم‌بروکلی (نشا)

شما می‌توانید کلم بروکلی را ۲ بار در هر فصل برداشت کنید؛ زیرا به‌سرعت رشد می‌کند و می‌توان آن را خیلی زود کاشت. بخش خوراکی کلم‌بروکلی گل آن است. بنابراین برداشت زودهنگام و به‌موقع آن ضروری است؛ زیرا در غیر این صورت، گل‌های آن باز می‌شود و برای خوردن نامناسب می‌شوند.

۵. کلم‌بروکسل (نشا)

کلم بروکسل زمان رشد طولانی‌تری می‌خواهد، ولی می‌توان آن را در بیشتر نقاط پرورش داد. در گذشته این کلم محبوبیت چندانی نداشت، ولی امروزه به‌خاطر خواصش شهرت چشمگیری یافته است و در غذاهای فراوانی به کار می‌رود. از کلم‌بروکسل به‌صورت کبابی، تفت‌داده یا شکل‌های دیگر می‌توان در انواع سالاد یا غذاهای دیگر استفاده کرد.

۶. کلم‌برگ (نشا)

بهتر است کلم‌‌برگ را در تابستان زودتر بکارید تا بتوانید آن را دوباره در این فصل پرورش بدهید. معمولا کلم‌برگ در باغچهٔ خانه‌ها به‌خوبی رشد می‌کند. کلم‌برگ را می‌توانید در سالاد کلم و سایر سالادهای تابستانه استفاده کنید.

۷. هویج

احتمالا شما همه‌چیز را درباره هویج نمی‌دانید. شاید تابه‌حال فقط هویج‌های نارنجی‌رنگ را در فروشگاه‌ها دیده باشید؛ اما باید بدانید انواع مختلفی از هویج وجود دارند. هویج‌های قرمز، بنفش، زرد یا هویج‌های خیلی باریک هم وجود دارند. هر نوع هویج نیاز به خاک متفاوتی دارد؛ بنابراین شاید مطالعه بر روی هویج‌ها به شما کمک کند تا بهترین هویج را با توجه به خاک‌تان انتخاب کنید. هویج را می‌توان در انواع مختلف خام و پخته مصرف کرد؛ همچنین با هویج می‌توان ترشی درست کرد، آن را کبابی کرد و یا از آن برای تهیه برخی انواع سوپ تابستانه استفاده کرد.

۸. گل‌کلم (نشا)

امروزه استفاده از گل کلم در حال افزایش است. برخی افراد از آن برنج گل‌کلم (گل‌کلم رنده‌شده) درست می‌کنند تا جایگزین خوبی برای غلات نشاسته‌ای باشد؛ همچنین آن را به‌جای استیک گوشت می‌توان کبابی کرد تا جانشینی برای گوشت باشد. پرورش گل‌کلم آسان نیست و ممکن است رسیدن آن یک فصل کامل طول بکشد؛ اما برداشت آن کار ساده‌ای است.

۹. کاهوی چینی

کاهوی چینی نوعی سبزی شیرین، ملایم و خوشمزه است که بسیاری آن را به انواع سنتی کاهو ترجیح می‌دهند. از کاهوی چینی می‌توان به‌جای کلم بوک چوی (کلم چینی) که گران‌تر است، استفاده کرد؛ همچنین می‌توان آن را رنده و در سالاد کلم استفاده کرد. کاهوی چینی در هوای خنک‌ بهتر می‌روید؛ بنابراین بیشتر افراد آن را در اواخر تابستان می‌کارند.

۱۰. گشنیز

با کاشتن گشنیز هم از سبزی گشنیز می‌توانید برخوردار بشوید و هم از تخم گشنیز که ادویه‌ای شگفت‌انگیز است. سبزی گشنیز طعم منحصربه‌فردی دارد و به برخی غذاهای مکزیکی و غذاهای سرخ‌کردنی آسیایی طعم بی‌نظیری می‌بخشد. با آسیاب‌کردن تخم گشنیز، ادویه فوق‌العاده‌ای به دست می‌آید که از آن می‌توانید در برخی غذاهای گوشتی و غذاهای سنتی استفاده کنید. گشنیز را می‌توان در طول تابستان کاشت و هم‌زمان از سبزی و تخم آن استفاده کرد.

۱۱. کولارد سبز

کولارد سبز نوعی کلم بدون‌سر است که آن را به‌شکل بخارپز، تفت‌داده‌شده یا تفت‌آب‌پز می‌توان مصرف کرد. کولارد سبز پس از پختن، حجمش خیلی کم می‌شود؛ پس برای استفاده از این گیاه باید مقدار زیادی از آن را بپزید.

۱۲. ذرت

دانه ذرت نوعی غله است ولی ذرت تازه نوعی سبزیجات محسوب می‌شود. کاشتن ذرت آسان است، اما نگهداری و برداشت آن می‌تواند امر دشواری باشد؛ زیرا علاوه‌بر انسان، حیواناتی مانند پرنده‌ها، موش‌ها، راکون‌ها و سنجاب‌ها هم به ذرت علاقه‌مندند. نزدیک به ۲ ماه طول می‌کشد تا ذرت برسد. زمان رسیدن جوره‌های مختلف ذرت متفاوت است. بسیاری از باغبان‌ها ترجیح می‌دهند جوره‌های مختلف ذرت را در بازه‌های زمانی مختلف بکارند تا در طول فصل رویش، ذرت تازه داشته باشند.

۱۳. خیار

خیار فقط در هوای گرم‌ می‌روید، اما به‌سرعت رشد می‌کند. پرورش انواع خیار (خیار قلمی یا خیار سالادی) آسان است و معمولا محصول خوبی خواهید داشت؛ فقط به‌شرطی‌که زمانی شروع به کاشتن خیار بکنید که زمین کاملا گرم شده باشد.

۱۴. شِوید

شوید از سبزیجات پرکاربردی است که می‌توان آن را در سالادها، همراه با مرغ و در انواع سوپ‌ها استفاده کرد. شوید به‌سرعت رشد می‌کند و خیلی زود می‌توان آن را برداشت کرد. برگ‌های شوید به‌خاطر طعم منحصربه‌فردشان استفاده می‌شوند. با شروع گل‌دادن شوید، زمان برداشت آن تمام می‌شود. بسیاری از باغبان‌ها با اختلاف زمانی شوید می‌کارند تا در طول فصل رویش همیشه شوید تازه داشته باشند.

۱۵. کلم‌کالی

کلم‌کالی از کلم‌های بدون‌سر است. کلم کالی منبعی غنی از مواد مغذی است که هر روز به‌خاطر فوایدش طرفداران بیشتری پیدا می‌کند. از کلم‌کالی در اسموتی ها، سالادها، غذاهای سرخ‌کردنی نیز می‌توان استفاده کرد. کلم‌کالی از سبزیجات مخصوص فصول سرد است که رویش آن نزدیک به ۲ ماه طول می‌کشد. جوره‌های فراوانی از کلم‌کالی وجود دارد که انواع برگ‌صاف و برگ‌چین‌دار (مُجعد) از آنها هستند.

۱۶. تره‌فرنگی (نشا)

این خویشاوند پیاز دربرابر یخ‌زدگی مقاوم است و حتی می‌تواند در ماه‌های فصل زمستان نیز رشد کند. این ویژگی خوبی است؛ زیرا باعث می‌شود تره‌فرنگی بخش عمده‌ای از فصل رویشش را در این دوره سپری کند. از تره‌فرنگی به‌طور عمده در سوپ‌ها و غذاهای آب‌پز استفاده می‌شود. ساقه تره‌فرنگی طعمی ملایم‌تر و شیرین‌تر از پیاز دارد.

۱۷. کاهو

به‌طور کلی ۵ گونه و ده‌ها جورهٔ مختلف کاهو وجود دارد. برخی از آنها فقط چند هفته طول می‌کشد که برسند؛ درحالی‌که برخی دیگر از انواع کاهو به کل تابستان برای رسیدن نیاز دارند. قبل از کاشتن کاهو وقتی را به مطالعه درباره انواع جوره‌های آن اختصاص بدهید؛ سپس گونه‌های مختلفی از آن را در باغچه‌تان بکارید. بهتر است در کاشتن کاهو طوری زمان‌بندی کنید که با توجه به تفاوت در مرحله رسیدن‌شان، در تمام فصل کاهوی تازه داشته باشید.

۱۸. ماچه (کورن سالاد یا والریانلا لوکوستا)

ماچه یکی از سبزیجات سبز سالاد است که گاهی با نام «کورن سالاد»، «شیرینک» و «سَمَنه» نیز شناخته می‌شود. این سبزی را می‌توان تقریبا در هر جایی و حتی در گرمای تابستان کاشت. اگر بتوانید آن را با فاصلهٔ زمانی هر چند هفته بکارید، می‌توانید در کل پاییز آن را برداشت کنید.

۱۹. خردل چینی

قبل از استفاده از خردل چینی، آن را چندین بار بشویید تا از هرگونه گِل‌ولای تمیز شود. روش‌های مختلفی برای استفاده از این سبزی در غذاها وجود دارد.

۲۰. نخودفرنگی

انواع مختلفی از نخود فرنگی وجود دارد که همگی‌شان خوشمزه هستند (به‌ویژه اگر تازه باشند) و به‌راحتی می‌توان آنها را پرورش داد. تنها نکته کلیدی برای پرورش نخودفرنگی آن است که از کاشتن آن در مواقع گرم تابستان خودداری کنید؛ زیرا گرمای زیاد هوا باعث توقف رشد نخودفرنگی می‌شود.

۲۱. سیب‌زمینی

سیب زمینی در اندازه‌ها و رنگ‌های مختلفی وجود دارد. هر جوره از سیب‌زمینی نیازمند شرایط متفاوتی برای پرورش است. پس از جوانه‌زدن بذر سیب‌زمینی، می‌توانید روش کشت آن را انتخاب کنید (در محفظه‌های قابل‌حمل یا با قراردادن در چاله‌ای در خاک). شما می‌توانید در هر زمانی از فصل رویش، سیب‌زمینی‌های‌تان را برداشت کنید یا صبر کنید تا آنها به نهایت اندازه‌شان برسند.

۲۲. ترب

ترب می‌تواند قرمز و گرد یا دراز و سفید باشد. طعم ترب می‌تواند ملایم، شیرین یا تلخ باشد. برخی از انواع ترب مانند ترب سفید بزرگ ژاپنی را می‌توان در هواهای سرد پرورش داد، ولی بهترین موقع برای پرورش سایر انواع ترب، فصول گرم مانند بهار و تابستان است. اغلب افراد ترب را در سالادها استفاده می‌کنند، ولی تفت‌دادن، آب‌پزکردن یا استفاده در سوشی نیز از روش‌های مصرف ترب است. پیش از کاشت ترب بهتر است انواع مختلف آن را انتخاب کنید تا در کل فصل ترب تازه داشته باشید.

۲۳. اسفناج

پرورش اسفناج از بسیاری از سبزیجات سخت‌تر است؛ زیرا اسفناج از هر دو هوای سرد و گرم خوشش نمی‌آید؛ همچنین اسفناج برای رویش به خاکی نیاز دارد که به‌خوبی زهکشی شده باشد. بااین‌حال اسفناج سرشار از مواد مغذی است و در بسیاری از دستورالعمل‌های غذایی فرهنگ‌های مختلف وجود دارد. اسفناج در فصل پاییز، اگر یخ‌بندان نباشد، به‌خوبی می‌روید.

۲۴. کدوی سبز (تابستانی)

کدو تابستانی را می‌توان از طریق بذر پرورش داد و در آفتاب داغ و سوزان تابستان به‌خوبی می‌روید. تنها چیزهایی که برای برداشت این محصول نیاز دارید، مقدار زیادی آب و کود است. از کدوی تابستانی می‌توان در سوپ‌ها و غذاهای آب‌پز استفاده کرد؛ همچنین می‌توان آن را به‌شکل مارپیچ درآورد و با آن، پاستا درست کرد.

۲۵. برگ چغندر سوئیسی یا سوئیس چارد

اگر تا‌به‌حال برگ چغندر سوئیسی را پرورش نداده‌اید، وقت آن است جدی به آن فکر کنید. رسیدن برگ چغندر سوئیسی تقریبا ۶۰ روز زمان می‌برد، اما برگ‌های زیبا و خوشمزه‌اش ارزش انتظار را دارد. برگ چغندر سوئیسی را در پاییز نیز در بسیاری از مناطق می‌توان پرورش داد. برای استفاده می‌توان برگ چغندر سوئیسی را ساطوری کرد و با روغن زیتون و سیر تفت داد؛ همچنین می‌توان آن را در غذاهای دارای اسفناج نیز به کار برد.

۲۶. گوجه‌فرنگی (نشا)

گوجه فرنگی را همه دوست دارند: چه بزرگ و گوشتی باشد یا کوچک و شیرین. راه‌های بسیار مختلفی برای استفاده از گوجه‌فرنگی در غذاهای مختلف وجود دارد. در بیشتر مناطق گوجه‌فرنگی به‌سرعت رشد می‌کند و معمولا قبل از پاییز برداشت می‌شود؛ البته در برخی مناطق می‌توان آن را در پاییز نیز پرورش داد.

۲۷. شلغم

برگ‌ها و ریشه شلغم مانند چغندر خوراکی است. شلغم از سبزیجات ریشه‌ای است که معمولا ظرف مدت ۶۰ روز می‌رسد؛ بنابراین ۲ بار برداشت آن در یک تابستان عملی است. شلغم از افزودنی‌های سنتی به انواع سوپ و غذاهای آب‌پز است؛ همچنین می‌توان از آن همراه با کره پوره درست کرد یا آن را می‌توان ساطوری کرد و به سالاد افزود. شلغم را زمانی که هنوز جوان و نرم است، برداشت کنید؛ زیرا اگر زیاد بماند، خیلی سفت می‌شود.

منبع: چطور لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر فصل تابستان اخبار عمومی بذر گیاهی محصولات تابستانی اخبار مرتبط مرگ ۱۱ ژاپنی بر اثر گرمای ۳۶ درجه ۱۴۰۱/۴/۱۰ راهکار‌های طب سنتی برای فرار از گرمازدگی ۱۴۰۱/۴/۸ ۸ شهر جهان که تابستان سرد و جذاب دارند / اگر گرمای هوا کلافه تان کرده به این شهرها سفر کن… ۱۴۰۱/۴/۸ تابستان زودرس به تهران می آید ۱۴۰۱/۱/۱۲ رشد اقتصادی نیمه نخست امسال مثبت شد/ جهش رشد اقتصادی در فصل تابستان ۱۳۹۹/۹/۲۴ کرونا ساعت کار را در فصل تابستان ۱.۴ساعت کم کرد ۱۳۹۹/۸/۳ آخرین ویدیو ها چگونه شماره موبایل افراد در اینستاگرام را پیدا کنیم؟ + ویدیو ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۲۰:۰۲ کشوری که می توانست صنعتی باشد؛ پازل عجیب توسعه مکزیک! ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۹:۵۱ حرکات جنون آمیز شاسی بلند دور میدان آزادی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۹:۳۷ پرنده ای که در موهای یک زن زندگی می کند + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۹:۲۵ اجتماع با شکوه زینبیون زنجان + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۹:۲۰ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۰:۰۵ توی خونه میشه میوه و سبزی بکارم؟ / بهترین محصولات برای کاشت در فصل گرما ۲۰:۰۲ چگونه شماره موبایل افراد در اینستاگرام را پیدا کنیم؟ + ویدیو ۱۹:۵۲ از کجا بفهمم همسرم به طلاق فکر می کنه؟ ۱۹:۵۱ کشوری که می توانست صنعتی باشد؛ پازل عجیب توسعه مکزیک! ۱۹:۴۳ مخبر: به مردم ایران تاکید می کنیم که آینده کشور بسیار روشن است ۱۹:۲۹ مواردی درباره کاشت ابرو که باید بدانیم ۱۹:۲۵ پرنده ای که در موهای یک زن زندگی می کند + فیلم ۱۹:۲۰ اجتماع با شکوه زینبیون زنجان + فیلم ۱۹:۱۷ شرایط حضور کسب و کارهای آنلاین در بازارهای منطقه فراهم شود ۱۹:۰۵ خوردن «شلیل» برای زنان باردار توصیه می شود؟ ۱۸:۵۳ دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد منتشر شد ۱۸:۴۸ «عزت نفس» و «اعتماد به نفس» یکسان هستند؟ ۱۸:۴۷ تصاویر ماهواره خیام ۴ ماه دیگر در اختیار مردم قرار می گیرد ۱۸:۴۲ قیمت پژو ۲۰۶ به زیر ۳۰۰ میلیون بازگشت/ ریزش قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت ۱۸:۴۱ صاحبان کارتخوان‌هایی که پرونده مالیاتی ندارند بخوانند ۱۸:۳۱ بیش از ۴۰ درصد به ظرفیت اینترنت بین‌الملل افزوده شده است ۱۸:۲۴ چرا دولت وعده واردات خودرو تا شهریور را داد؟ ۱۸:۲۴ از تاثیر آرد برنج برای پوست و مو غافل نشوید ۱۸:۲۲ کاهش ۶۰ درصدی خرید میوه و سبزی/ میوه‌ها در میادین در حال فساد هستند ۱۸:۱۷ چرا رونق مشاغل در آمریکا لزوما نشانه خوبی نیست؟ ۱۸:۱۳ «عرق نکردن» نشانه و هشدار چیست؟ ۱۸:۰۱ واریز وام مرحله هفتم به حساب بازنشستگان ۱۸:۰۰ قیمت موبایل اپل به ۷۵ میلیون رسید (جدول مشخصات) ۱۷:۵۵ فرمانده ارشد طالبان کشته شد ۱۷:۵۴ درمان غدد لنفاوی با طب سنتی + علل ۱۷:۴۳ این مسائل در زندگی مشترک «راز» هستند ۱۷:۴۲ پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ مرداد؛ به برزخ بورس خوش آمدید! ۱۷:۴۱ تماس تلفنی رییس اسرائیل با پوتین پس از پرتاب ماهواره خیام ۱۷:۴۰ صدور هشدار بارش شدید باران برای تهران ۱۷:۳۳ درمان سنگ کیسه صفرا در طب سنتی ۱۷:۱۹ این برنامه ها از حساب بانکی شما دزدی می کنند! ۱۷:۰۷ ۹۷هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات وصول شد + جزئیات ۱۷:۰۳ زیباترین عکس عزاداری محرم امسال ۱۷:۰۰ تغییر در مدیریت روابط عمومی ذوب آهن؛ سرال مدیر روابط عمومی شد ۱۶:۵۰ آشنایی با جوان ترین و مسن ترین گلزن تیم ملی فوتبال ۱۶:۴۷ صفحه اینستاگرام میثم مطیعی به خاطر این مداحی بسته شد + فیلم ۱۶:۴۳ چطور در کنکور انتخاب رشته کنیم؟ + آموزش مرحله به مرحله نحوه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۱ ۱۶:۳۸ شریعتی: سرمایه گذار در شرکت انتظار برداشت به موقع سود سهام خود را دارد ۱۶:۲۷ انتخاب رشته دانشگاه آزاد آغاز شد ۱۶:۱۲ اگر چک ثبت نشده در سامانه صیاد دارید، بخوانید ۱۶:۰۹ وسایل توزین بدون برچسب استاندارد جمع‌آوری می‌شود ۱۶:۰۸ تجربه صدای ارتقا­یافته و سبک زندگی پر تحرک با ایربادهای جدید TONE FREE ال‌جی ۱۶:۰۷ تنش میان چین و تایوان به کجا رسید؟ ۱۶:۰۰ تعیین مهلت یک ماهه برای معرفی وزیر کار ۱۵:۵۷ شروع پرداخت وام های ۵۰ تا ۱۳۰میلیون تومانی ۱۵:۵۷ چه نمادهایی مشمول تغییر دامنه نوسان شدند؟ ۱۵:۵۵ کاهش قیمت مرغ ادامه دار خواهد بود؟ ۱۵:۵۰ بازگشت قیمت‌ها به شهریور ۱۴۰۰ غیرممکن است ۱۵:۴۹ آکادمی همراه اول حامی تیم ملی المپیاد کامپیوتر کشور در مسابقات جهانی اندونزی ۱۵:۴۷ تولیدکننده ها نباید با قیمت بالاتر از نرخ مصوب کالاها را عرضه کنند / مجلس این موضوع را پیگیری می کند اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فصل تابستان اخبار عمومی بذر گیاهی محصولات تابستانی سرعت رشد توان آن فصل تابستان همچنین می توان برای استفاده برخی غذاهای انتخاب کنید داشته باشید انواع مختلف برداشت کنید انتخاب رشته میوه و سبزی تازه داشته کلم بروکسل کاهوی چینی کلم بروکلی گوجه فرنگی برداشت آن مواد مغذی باغچه تان تره فرنگی برای کاشت سیب زمینی کلم کالی فصل رویش کلم برگ هویج ها گل کلم برگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز

به گزارش "ورزش سه"، قبل از اینکه آبی های پایتخت سه شکست تلخ در فینال های جام حذفی با مجیدی و ساپینتو را تجربه کنند، تیم پرستاره فصل 97-1396 استقلال با هدایت وینفرد شفر موفق به کسب هفتمین جام قهرمانی حذفی فوتبال ایران شد.

در دیداری که شش سال پیش همچین روزی و در شهر خرمشهر میان دو تیم استقلال و خونه به خونه بابلی برگزار شد که هدایتش بر عهده دراگان اسکوچیچ کروات بود.

باوجود اینکه خیلی ها استقلال را از پیش برنده این بازی می دانستند اما بابلی ها نمایش خوبی از خود به نمایش گذاشتند و هرچه که از زمان بازی می گذشتند با اعتماد به نفس بیشتری مقابل تیم پرمهره استقلال تلاش می کردند.

در حالی که بازی با نتیجه بدون گل دنبال می شد، در  سی و پنجمین دقیقه بازی بود که روی ارسال محشر خسرو حیدری، مامه تیام فوق ستاره آن فصل آبی ها دروازه خونه به خونه را باز کرد تا خیال هواداران این تیم تا حدی از بابت پیروزی استقلال راحت شود.

بعد از این گل بود که تیم خونه به خونه با تعویض های هجومی اسکوچیچ، حملات پردامنه ای را روی دروازه رحمتی شکل دادند اما با واکنش های دیدنی کاپیتان استقلال روبرو شدند و موفق به گشودن دروازه استقلال نشدند تا بازی با همان یک گل به سود استقلال به پایان برسد و استقلال بعد از هفت سال به قهرمانی حذفی برسد.

جامی که تبدیل به تنها دستاورد وینفرد شفر در یک فصل و نیم حضورش در استقلال شد.

دیگر خبرها

  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • تمجید رایس از ستاره سیتی: در جهان بهترین است!
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • ۸ نکته مهم برای تهیه یک زیتون پرورده گیلانی اصل + طرز تهیه
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)